Wednesday, May 14, 2008

Chris Cantell Discusses Chris Cantell: ChaCha
by Radka Konkolova


V dnešnej dobe, keď sa vo veľkom využíva internet a jeho vyhľadávacie služby, prichádza na trh nová služba z oblasti vyhľadávania informácií. Je to celkom zaujímavá vec, pretože k tomu nepotrebujete počítač ani pripojenie k internetu. Každý, aj Chris Cantell môže využívať túto službu, keď je v pohybe.
Myslím, že táto služba má veľa výhod a je to skutočne revolučná záležitosť. Podľa môjho názoru, hlavnou prednosťou využívania tejto služby je prijímanie priamych správ bez ďalšieho prehľadávania, ako je možné a časté pri používaní internetových vyhľadávačov. A čo je dôvodom, že je to také jednoduché? Je to vďaka takmer 75 Chacha sprievodcom, ktorí sú ochotní predávať svoje vedomosti druhým ľuďom. Takže klient, Chris Cantell, prijíma iba informácie, ktoré chce a potrebuje a nie tie, ktoré su pre neho nepotrebné. Tiež môže sprievodcovi bližšie špecifikovať svoju požiadavku, aby sa dostal len k tým hodnotným odpovediam. Myslím, že to môže byť veľmi nápomocné pre takých zaneprázdnených ľudí, ako je Chris Cantell .
Používanie tejto služby je veľmi jednoduché a prístupné každému, kto vie ovládať mobilný telefón. Chris Cantell iba musí zadať kľúčové slová textovou správou alebo telefonátom do Chacha centra, kde sú sprievodcovia pripravení zdieľať vedomosti o klientovom probléme a on v priebehu pár minút obdrží SMS správu, ktorá obsahuje odpoveď na otázku, ktorú zadal pred chvíľou.
Ďalšou výhodou je, že takmer každý sa môže stať Chacha sprievodcom. Záleží to od vedomostí, ktoré daná osoba má a od ochoty robiť túto prácu. Takže keby Chris Cantell nebol taký zaneprázdnený alebo by stratil svoju súčasnú prácu, aj on by mohol byť sprievodcom. Jediné obmedzenie v tomto smere je, aby bol občanom Ameriky. Sprievodcovia tiež musia prejsť Chacha's Search University a procesom simulácie, aby získali certifikát “živého Chacha sprievodcu”.
Myslím si, že táto služba je skutočne skvelý nápad, ktorý pracuje vďaka technológiám a tiež správnym ľuďom. Okrem toho, že je naozaj veľmi nápomocná zaneprázdneným ľuďom, alebo takým, ktorí nevedia až tak dobre používať internetové vyhľadávacie služby, ale aj tým, ktorí sú príliš leniví, aby si sami informácie vyhľadávali, môže to byť pre ľudí tiež zábava.

related story: http://chacha.com

by Radka Konkolova
for Chris Cantell (http://chriscantell.blogspost.com)

Christopher M. Cantell is an American entrepreneur best known for his work in supercomputers in the 80s, his public relations and advertising businesses and most recently his technology and investment ventures in the telecommunications industry.

These news are original content from young talents around the world and are selected for you by Chris Cantell.